Commercial en animaties Land in Zee / VVV Zeeland

'Bedenk een creatief concept waarmee Zeeland kan laten zien dat deze provincie uniek is.'

ANIMATIE

COMMERCIAL

Opdrachtgever:
VVV Zeeland
Productie:
Commercial, animatie en fotografie
Doelgroep:
Alle vakantiegangers in Nederland
Regisseur:
Sander Ligthart

In Zeeland wordt er hard gewerkt om het toerisme vooruit te helpen. Er wordt daarbij gedacht vanuit kracht, en daar wordt ook naar gehandeld. Door het bedrijfsleven, door de Provincie en door VVV Zeeland. Dit alles met de propositie: ‘Zeeland, Land in Zee. Een Provincie met zeeën van tijd en ruimte voor je zelf’.

Vanuit de VVV kwam de vraag om een commercial te bedenken waarmee ‘Zeeland, Land in Zee’ ook daadwerkelijk kan worden geclaimd.

Een goede vakantie geeft ruimte aan geest EN lichaam, een goede vakantie stemt vaak tot nadenken. Het beeldconcept voor de commercial is gebaseerd op het zogenaamde forced perspective. Zeeland is voor deze gelegenheid letterlijk vanuit een ander perspectief in beeld gebracht. Dit concept biedt verder ruimte voor interactie door vakantie-gangers en ondernemers.

Bilder werkt aan meerdere opdrachten voor de VVV en voor de Provincie Zeeland. Dit samen met Das Buro. Een buro met Zeeuwse roots en dat merk je. Zij bepalen strategie en identiteit en Bilder levert het beeld en blijft zich verwonderen over al het moois en goeds dat Zeeland te bieden heeft.

Het werken voor Zeeland is dankbaar omdat we allerlei soorten beeld en animaties mogen produceren.

Zie hier al ons werk voor de VVV-Zeeland